Përurohet Qendra Kulturore në Barbullush

27/02/2022

Në kuadër të Natës së Madhe të Israsë dhe Miraxhit, ditën e dielë, më 27 shkurt 2022, në fshatin Barbullush, u zhvillua ceremonia e përurimit të Qendrës Kulturore, pranë xhamisë së kësaj zone. Nderonin me […]

Vakëfet e Shkodrës janë kufi i kuq!

19/02/2022

Ndër shekuj, muslimanët shkodranë, të vetëdijshëm për rëndësinë dhe peshën e vakëfit në mbarëvajtjen e jetës fetare, sociale e kulturore të shoqërisë, nuk hezituan të dhuronin në këtë drejtim, duke u dëshmuar për bamirësi e […]