Tribunë fetare “Tre Muaj bekim dhe afrim!”

14/01/2024

U zhvillua tribuna fetare: “Tre Muaj bekim dhe afrim!” Ditën e diel, më 14 janar 2024, pas namazit të akshamit, në xhaminë e Parrucës, Myftinia Shkodër organizoi me rastin e fillimit të Muajve të Mirë […]

Sihariq!

02/01/2024

Sihariq! Myftinia Shkodër, ka kënaqësinë e madhe t’ju bëjë me dije, se pas disa përpjekjesh për të siguruar një projekt të denjë për xhaminë e re të lagjes Tophanë, falë bashkëpunimit me “Qatar Charity”, tashmë […]