Ngushëllim!

14/02/2019

“Të All-llahut jemi dhe tek Ai do të kthehemi!” Ngjarja e rëndë e ndodhur mbrëmjen e kaluar në Gostivar, na ka lënduar pa masë, sikurse na fton që të lutemi për njëri-tjetrin, jo vetëm në […]

Myftiu bashkëbisedoi me teologet e Medredesë

13/02/2019

Paraditën e së mërkurës, më 13 shkurt 2019, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, zhvilloi një takim pune me teologet e Medresesë “Haxhi Sheh Shamia”, dega e vajzave. Në qendër të këtij takimi ishte konferenca […]

101 vjet nga ndërrimi jetë i Sulltan Abdulhamid Hanit

10/02/2019

10 shkurt 2019, dita e 101 vjetorit të ndërrimit jetë të Prijësit të besimtarëve, njërit prej halifëve më të fortë të Islamit, njërit prej politikanëve dhe ekonomistëve më mendjemprehtë në epokën bashkëkohore, Sulltan Abdulhamid Hani, […]

1 2