Një ditë e veçantë feste…

21/07/2021

20 korrik 2021, në ditën e parë të festës së begatë të Kurban Bajramit me vëllezërit dhe motrat tanë të Shoqatës së Para-Tetraplegjikëve Shkodër. Një falënderim i veçantë për kryetarin e kësaj shoqate, z. Saimir […]

Lutje dhe dua në Ditën e Arafatit

19/07/2021

Ditën e hënë, më 9 dhulhixhe 1442/19 korrik 2021, pas namazit të iqindisë, në xhaminë e Parrucës, Myftinia Shkodër me rastin e Ditës së Arefatit dhe në prag të festës së Kurban Bajramit, zhvilloi një […]