Udhëzimi dhe drita e Zotit na ndriçofshin jetën!

12/04/2020

(Mesazh urimi për komunitetet e krishtera të Shkodrës, në kushtet e pamundësisë së zhvillimit të vizitave dhe urimeve tradicionale, për shkak të rregullave të imponuara nga e quajtura pandemi covid 19) Të nderuar drejtues të […]