Ndihmohen 300 familje me jetimë dhe nevojtarë

19/10/2019

Paraditën e së shtunës, më 19 tetor 2019, falë kontributit bujar të fondacioneve bamirëse nga Shteti i Kuvajtit, u bë e mundur shpërndarja e 300 pakove ushqimore për familjet e jetimëve dhe nevojtarëve të ndryshëm. […]