Myftiu takoi imamët në prag të Tre Muajve të Mirë

Paraditën e së enjtes, më 7 mars 2019, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, zhvilloi një takim pune me imamët e qytetit dhe të fshatit, ku në vëmendje ishte hyrja e Tre Muajve të Mirë dhe përgatitja për pritjen e Muajit Ramazan.