Voton Myftiu i Shkodrës

25/04/2021

Të dielën, më 25 prill 2021, Myftiu i Shkodrës Imam Muhamed B. Sytari ka mbërritur në shkollën e mesme artistike “Prenk Jakova” të qytetit për të ushtruar të drejtën e tij kushtetuese në zgjedhjet e […]

Ndërroi jetë imami i nderuar, H. Fadil Kraja

18/04/2021

Të Allahut jemi dhe tek Allahu do të kthehemi! Në moshën 87 vjeçare, ka ndërruar jetë sot, më 18 prill 2021, imami i nderuar, H. Fadil Kraja. Myftinia Shkodër, shpreh ngushëllimet e saj për familjen […]

Nekrologji –  Haxhi Fejzi Zaganjori

08/04/2021

Nekrologji –  Haxhi Fejzi Zaganjori U lind në Shkodër, në lagjen Rus, më 23 mars 1945         Arsimimi: Shkollën fillore dhe 7-të vjeçare, 1958 Shkollën e mesme “Jordan Misja”, Shkodër, 1963 Universitetin Bujqësor […]

Myftiu takoi imamët e zonës Ana e Malit

04/03/2021

Paraditën e së enjtes, më 4 mars 2021, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, takoi imamët e zonës Ana e Malit, me të cilët diskutoi rreth aktivitetit dhe problematikave të jetës fetare e sociale. […]

Myftiu takoi imamët e zonës Bushat

03/03/2021

Paraditën e së mërkurës, më 3 mars 2021, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, zhvilloi një takim pune me imamët e zonës Bushat, me të cilët diskutoi rreth problematikave të aktivitetit dhe dha mesazhin […]

Myftiu takoi imamët e zonës Guri i Zi

02/03/2021

Paraditën e së martës, më 2 mars 2021, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, zhvilloi një takim pune me imamët e zonës Guri i Zi. Takimi, që vjen në kuadër të Tre Muajve të […]

Myftiu takoi imamët e zonës Postribë

01/03/2021

Paraditën e së hënës, më 1 mars 2021, në kuadër të bashkëbisedimeve me imamët, në kuadër të Tre Muajve të Mirë 1442, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, zhvilloi një takim pune me imamët […]

1 2 3 31