U zhvillua konkursi i madh fetar, edicioni i 11-të me nxënësit e mejtepeve të xhamive të zonave administrative Oblikë dhe Bërdicë

U zhvillua konkursi i madh fetar, edicioni i 11-të me nxënësit e mejtepeve të xhamive të zonave administrative Oblikë dhe Bërdicë