Myftiu priti drejtorin për Ballkanin të “Komisionit për Evropën dhe dy Amerikat” nga Kuvajti

Myftiu priti drejtorin për Ballkanin të “Komisionit për Evropën dhe dy Amerikat” nga Kuvajti