Mesazh urimi me rastin e Fitër Bajramit 1440/2019

03/06/2019

Të gjitha falënderimet e plota i takojnë vetëm All-llahut, Zotit të Vetëm të Gjithësisë. Salavatet dhe selamet më të përzermërta ia dërgojmë në këtë ditë dhe në çdo moment të jetës sonë, më të mirit […]

1 2