Miq dhe vizitorë urojnë festën e Fitër Bajramit

04/06/2019

Ditën e parë të Fitër Bajramit, të martën, më 4 qershor 2019, pas kryerjes së ceremonisë dhe faljes së Fitër Bajramit në xhamitë e qytetit, Myftinia Shkodër organizoi pritjen tradicionale të miqve dhe vizitorëve, me […]