Një pasdite e begatë në oborrin e xhamisë së Rusit

Në vazhdën e ligjëratave udhëzuese mbi vlerën e Muajit Ramazan 1439, Myftinia Shkodër vijoi ditën e enjte, më 10 maj 2018, me aktivitetin e radhës në xhaminë e lagjes Rus.

Të pranishmit i përshëndeti Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, sikurse ligjëruan edhe imamët e nderuar Altin Nikshiqi, Naim Drijaj dhe H. Fejzi Zaganjori.