Njoftim – Kurban Bajrami 1440/2019

Myfinia Shkodër njofton se dita e Arafatit është të shtunën, më 10 gusht 2019.

– Dita e parë e Kurban Bajramit është të dielën, më 11 gusht 2019.

– Ceremonia e Kurban Bajramit zhvillohet në shesh, pranë xhamisë “Ebu Bekër”.

– Falja e sabahut me xhemat bëhet në orën: 05.15.

– Falja e Namazit të Kurban Bajramit është në orën: 06.45.

– Pritja e vizitave për Bajram zhvillohet në xhaminë e Parrucës, nga ora: 09.00 – 10.30.

Gëzuar dhe për shumë vjet Kurban Bajramin!