Drejtuesit e Komuniteteve fetare, të pushtetit lokal dhe besimtarë të shumtë urojnë festën e Kurban Bajramit

Drejtuesit e Komuniteteve fetare, të pushtetit lokal dhe besimtarë të shumtë urojnë festën e Kurban Bajramit