Myftiu i Shkodrës: “Nata e Israsë dhe Miraxhit, reflektim drejt rimëkëmbjes!”

Myftiu i Shkodrës: “Nata e Israsë dhe Miraxhit, reflektim drejt rimëkëmbjes!”