Shoqëria Shqiptare Islame e Torontos dhuron kurbanet e saj për zonën e Bushatit dhe të Barbullushit

Shoqëria Shqiptare Islame e Torontos dhuron kurbanet e saj për zonën e Bushatit dhe të Barbullushit