U shfaq dokumentari: “Rruga për në Mekë”

17/08/2017

Të enjten, më 17 gusht 2017, pas namazit të akshamit në xhaminë e Parrucës, në vazhdën e aktiviteteve që shoqërojnë trajnimin dhe përgatitjen e haxhilerëve shkodranë drejt vendeve të shenjta, Myftinia Shkodër organizoi shfaqjen e […]