“Nga drejtimi i Dritës, mos u shkëput!”

05/02/2021

Të dashur dhe të nderuar, motra dhe vëllezër besimtarë! Ajeti 10 i sures El-Hashr, më ka frymëzuar përherë për të parë me sytë e besimit dhe largpamësinë e tij, thelbin e të jetuarit si besimtar […]

Myftiu vizitoi kryetarin e Shoqatës “Istanbul”

04/02/2021

Ditën e enjte, më 4 shkurt 2021, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, takoi kryetarin e Shoqatës “Istanbul”, z. Ridvan Seferaj. Gjatë takimit, Myftiu falënderoi kontributet e Shoqatës “Istanbul”, sidomos për mbështetjen e Medresesë […]

1 10 11 12