Myftiu takoi imamët e zonës Bushat

03/03/2021

Paraditën e së mërkurës, më 3 mars 2021, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, zhvilloi një takim pune me imamët e zonës Bushat, me të cilët diskutoi rreth problematikave të aktivitetit dhe dha mesazhin […]