Myftiu takoi imamët e zonës Ana e Malit

04/03/2021

Paraditën e së enjtes, më 4 mars 2021, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, takoi imamët e zonës Ana e Malit, me të cilët diskutoi rreth aktivitetit dhe problematikave të jetës fetare e sociale. […]