“Zoti im, prej Teje buron Paqja..!”

21/09/2021

“Zoti im, prej Teje buron Paqja..!” 21 shtatori i çdo viti është përcaktuar nga Organizata e Kombeve të Bashkuara si Dita botërore e Paqes! Elhamdulilah, unë jam musliman dhe bota është më e sigurtë! Kjo […]

Ky shekull është shekulli i Islamit!

11/09/2021

Një fé, që nisi me fjalën e shenjtë: “Lexo me emrin e Zotit tënd që krijoi (çdo gjë)” dhe shpalli si mision përmbyllës të krejt shpalljeve të historisë së njerëzimit: “Ne nuk të dërguam ty […]

Takim pune me myezinët e qytetit

09/09/2021

Para drekën e të enjtes, më 9 shtator 2021, u zhvillu një takim pune me myezinët e xhamive të qytetit, me qëllim përmirësimin e punës së tyre fisnike si dhe rritjen e përkushtimit të tyre […]

Në mëshirën e Allahut, Hafiz Shukri Kapllani

31/08/2021

Ditën e martë, më 31 gusht 2021, në orët e para të mëngjesit ndërroi jetë në moshën 66 vjeçare, Hafiz Shukri Kapllani, imami dhe veprimtar i zellshëm i Myftinisë Shkodër. Hafiz Shukri Kapllani, u lind […]

Gur varresh, gdhendje identiteti..!

19/08/2021

Në momente të caktuara, të pastrosh gur varresh që në heshtjen e tyre të akullt dëshmojnë për madhështinë e identitetit, është më e dobishme sesa të dëgjosh një pafundësi ligjërimesh misionare mbi ndrrimin e identitetit, […]

Inspektohen xhamitë e lagjeve Tepe dhe Draçin

05/08/2021

Ditën e enjte, më 5 gusht 2021, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, i shoqëruar edhe nga administratori i Myftinisë Shkodër, z. Sajmir Dritareti, inspektoi nga afër xhamitë e lagjeve Tepe dhe Draçin, në […]

1 2 3 9