Myftiu: Allahut të Madhëruar i lutemi që katastrofa natyrore…

Allahut të Madhëruar i lutemi që katastrofa natyrore që ka përfshirë mëngjesin e kësaj dite, disa zona në Türkiye dhe në Siri, të kapërcehet sa më shpejt dhe me sa më pak dëme ndër njerëz.

Shehidët e këtij tërmeti t’i mëshirojë, të plagosurve t’ua lehtësojë dhe dy popujve t’i japë mbarësi, bekime e forcë për kapërcimin e kësaj situate të vështirë në këto ditë të acarta.

I lutemi Allahut të Madhëruar të na ruajë nga sprovat e kësaj bote, të na udhëzojë drejt më të mirës dhe të na zgjojë nga gjumi i hutimit.

Imam Muhamed B. Sytari
Myfti i Zonës Shkodër