Kursi veror 2024 në Qendrën Kulturore Oblikë argëton fëmijët

Kursi veror 2024 në Qendrën Kulturore Oblikë argëton fëmijët

Kursi veror 2024 në Qendrën Kulturore Oblikë argëton fëmijët

Para pak ditëve në Qendrën Kulturore, pranë xhamisë Oblikë ka nisur shkolla/kursi veror 2024, me pjesëmarrësit e rreth 50 nxënësve(djem dhe vajza) të moshave të ndryshme, 7-15 vjeç.

Në vargun e veprimtarive që zhvillohen në këtë qendër me fëmijët e kurseve të mësim-edukimit është edhe zbavitja dhe argëtimi, ku shfrytëzohen mundësitë për të kaluar orë të gëzueshme, për të luajtur e për të ngrënë së bashku.

Ambientet brenda dhe jashtë qendrës mundësojnë hapësirë të gjerë dhe një larmi ushtrimesh e veprimtari sportive.

Në këtë kurs veror që organizohet nga Myftinia Shkodër përmes sektorit të arsimit mori pjesë në një nga këto ditë të zhvillimit të këtij kampi edukativ drejtuesi i arsimit, teologu Arben Halluni, cili falënderoi mësuesen znj. Kimete Elezi, për punën dhe përkushtimin e saj të vyer, gjatë gjithë procesit mësimor të kursit, si dhe prindërit të cilët dërguan fëmijët e tyre në këto programe me karakter edukativ dhe zbavitës.

Teologu Halluni dha edhe disa këshilla të dobishme për fëmijët, që do jenë pjesë e këtij aktiviteti për disa javë.