Programi i aktiviteteve të javës:

E HËNË, 15 MAJ 2017, ora: 18.00 – XHAMIA TOPHANË

1. “Ramazani, si mundësi paqtimi me Zotin” – Idmir Plaku

2. “Ramazani në jetën e Resulull-llahut (a.s)” – Adil Cukali

3. “Nata e Kadrit, më e mirë se 1000 muaj” – Naim Drijaj

E MARTË, 16 MAJ 2017, ORA: 18.00 – XHAMIA KULLAJ:

1. “Agjërimi, si trajnim edukues i karakterit të muslimanit”, Imam Muhamed B. Sytari

2. “Ramazani, muaj i harmonisë islame”, teologi Ruzhdi Plangaj

3. “Si ta shfrytëzoj Muajin e agjërimit?”, teologu Durim Kasemi

E MËRKURË, 17 MAJ 2017, ORA: 18.00 – XHAMIA OBLIKË:

1. “Agjërimi dhe forcimi i marrëdhënieve familjare”, teologu Lavdrim Hamja

2. “Ramazani, muaj i qetësisë shpirtërore”, teologu Adrian Uraj

3. “Edukata e agjëruesit: Unë jam agjërueshëm!”, teologu Ervil Kuçi

E ENJTE, 18 MAJ 2017, ORA: 12.00 – INAUGURIMI I XHAMISË SË RE NË KRYE-BUSHAT