Teravia e parë, fluks i madh besimtarësh

26/05/2017

Thirrja e ezanit të akshamit të datës 26 maj 2017 lajmëroi ardhjen e muajit të begatë të Ramazanit për këtë vit, ndërsa salavati, që vinte nga minaretë e xhamisë së Parrucës i jepte dritë natës […]

Mesazh me rastin e Fillimit të Muajit Ramazan 1438/2017

26/05/2017

Të dashur dhe të nderuar vëllezër dhe motra, besimtarë muslimanë, bashkëqytetarë, Nëpërmjet këtij mesazhi dua t’ju përhajroj me zemër, në prag të Muajit të Madhërishëm të Ramazanit 1438/2017, duke u lutur me shpirt që Zoti […]