Këshilla dhe udhëzime për haxhilerët shkodranë

23/07/2019

Paraditën e së martës, më 23 korrik 2019, në vazhdën e trajnimit që Myftinia Shkodër po zhvillon me haxhilerët shkodranë të këtij viti, për grupin e besimtarëve që po përgatiten për udhëtimin e mrekullueshëm të […]