Mexhlis hadithi në xhaminë e fshatit Kullaj

18/11/2019

Në kuadër të mexhliseve të përditshme, me shkas përkujtimin e Lindjes së Begatë dhe misionit të Hz. Muhammedit (a.s.), që Myftinia Shkodër po organizon këto ditë në xhami të mdryshme të qytetit dhe fshatit, mbrëmjen […]

Xhamia e re në Shirq, në prag të përurimit

18/11/2019

Paraditën e së hënës, më 18 nëntor 2019, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, i shoqëruar edhe nga drejtori i fondacionit “Mirësia”, z. Korab Kaja, zhvilloi një inspektim për të parë nga afër gjendjen […]