Mesazh urimi me rastin e Fitër Bajramit 1441/2020

23/05/2020

Të dashur dhe të shtrenjtë, motra dhe vëllezër besimtarë! Me këndimin e ezanit të akshamit të kësaj dite, mbarë bota islame, nga lindja në perëndim, hyn në atmosferën e begatë të muajit Shevval, që shënon […]