Inspektohen xhamitë e lagjeve Tepe dhe Draçin

05/08/2021

Ditën e enjte, më 5 gusht 2021, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, i shoqëruar edhe nga administratori i Myftinisë Shkodër, z. Sajmir Dritareti, inspektoi nga afër xhamitë e lagjeve Tepe dhe Draçin, në […]