Në mëshirën e Allahut, Hafiz Shukri Kapllani

31/08/2021

Ditën e martë, më 31 gusht 2021, në orët e para të mëngjesit ndërroi jetë në moshën 66 vjeçare, Hafiz Shukri Kapllani, imami dhe veprimtar i zellshëm i Myftinisë Shkodër. Hafiz Shukri Kapllani, u lind […]