Njoftim për Haxhin 2022

27/04/2022

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë, njofton të gjithë të interesuarit se pas dy vitesh ndërprerjeje rikthehet organizimi i haxhit për besimtarët e vendit tonë. Bazuar në shkresën e Ministrisë së Haxhit dhe Umres të Mbretërisë së […]