Në xhaminë e Trushit këndohet Mevludi Sherif

18/11/2022

Ditën e xhuma, më 18 nëntor 2022 , në xhaminë e fshatit Trush u zhvillua aktiviteti i këndimit tradicional të Mevludit Sherifë, në përkujtim të Lindjes së Begatë, dërgesës dhe mesazhit të Resulullahut, të Dërguarit […]

Lutjet tona me popullin vëlla turk!

13/11/2022

Me hidhërim të thellë morëm lajmin e shpërthimit terrorist në zemër të lagjes Taksim, në qytetin e dashur të Stambollit. Fytyra e terrorizmit dhe mbështetësve të tij, ka qenë përherë e zezë! E tillë do […]

1 2 3 10