Në xhaminë Ganjollë vijojnë kurset intensive verore

20/07/2023

Në xhaminë Ganjollë vijojnë kurset intensive verore “Mësojmë dhe argëtohemi së bashku” Në fillim të muajit korrik në fshatin Ganjollë kanë filluar kurset verore intensive me moton: “Mësojmë dhe argëtohemi së bashku”, me pjesëmarrjen e […]