Kurban Bajrami, festa e sakrificës dhe e solidaritetit

Me rastin e festës së begatë të Kurban Bajramit 1443/2022, Myftinia Shkodër ka realizuar me sukses procesin e kurbaneve.

Myftinia Shkodër falënderon shoqatat partnere, Helping Hand USA, Mirësia, etj, si dhe të gjithë ata, të cilët na besuan këtë rit të kësaj feste të begatë.