Lutjet tona janë për vëllezërit tanë në Palestinën e pushtuar martire

Lutjet tona janë për vëllezërit tanë në Palestinën e pushtuar martire, që vriten dhe dhunohen barbarisht, edhe në Muajin e shenjtë, edhe në brendësi të Xhamisë së Shenjtë!

Akte të tilla terroriste, si ai i natës së kaluar, në Xhaminë e Aksasë, në Kudsi Sherifë, përveçse të dënueshme, janë argument i qartë i dekadencës së njeriut pa fé, pa mëshirë e larg ekuilibrave të origjinës dhe natyrës së tij si qënie!