Ngushëllim!

“Të All-llahut jemi dhe tek Ai do të kthehemi!”

Ngjarja e rëndë e ndodhur mbrëmjen e kaluar në Gostivar, na ka lënduar pa masë, sikurse na fton që të lutemi për njëri-tjetrin, jo vetëm në raste të tilla, të mbushura plot dhembje e lot.

Lutjet tona në këto momente janë për shpirtrat e të dashurve, që humbën jetën dhe për shërimin e të lënduarve të kësaj ngjarjeje rrënqethëse!

Ngushëllime të përzemërta për familjarët, të afërmit dhe bashkëqytetarët e udhëtarëve, që humbën jetën si pasojë e këtij aksidenti të rëndë!

Myftinia Shkodër, 14 shkurt 2019