Xhamia Ganjollë, ditë gëzimi për besimtarët e zonës

Ditën e xhuma, më 21 shkurt 2020, në një atmosferë të begatë besimi e vëllazërie islame, Myftinia Shkodër në bashkëpunim me Shoqatën “Komiteti i Bashkuar Kuvajtian për Bamirësi” dhe Shoqatën “Duart e Bamirësisë”, organizoi ceremoninë e përurimit të rikonstruksionit të plotë të xhamisë së fshatit Ganjollë, në Njësinë Administrative Guri i Zi.