Myftinia Shkodër dhe fondacioni “Mirënjohja” shpërndajnë 200 pako ushqimore

Myftinia Shkodër në bashkëpunim me fondacionin “Mirënjohja” realizuan shpërndarjen e 200 pakove ushqimore për familjet në nevojë, nga projekti “Zekatul-Fitri” në kuadër të fushatës “Sibakul-Hajr” (Gara e mirësisë) të shtetit të Kuvajtit.