NJOFTIM PËR FITËR BAJRAMIN 1441/2020

– Dita e diel, më 24.5.2020, është dita e parë e Fitër Bajramit.

– Ceremonia e Fitër Bajramit do të zhvillohet nëpër xhamia, duke filluar nga ora: 5.30, ndërsa falja e namazit të Fitër Bajramit bëhet në orën: 6.00.

– Ceremonia e pritjes tradicionale të vizitorëve zhvillohet në xhaminë e Parrucës, nga ora: 9-10.30.

– Sadekatul-Fitri dhe fidja për këtë vit janë 300 lekë të reja për person.