Përkujtohet Viti i Ri Hixhri 1438

05/10/2016

Ditën e mërkurë, më 5 tetor 2016, në xhaminë e Medresesë, Myftinia Shkodër në bashkëpunim me Medresenë “Haxhi Sheh Shamia”, në përkujtim të vitit të ri Hixhri 1438, organizuan aktivitetin me temë “Hixhreti, si ripërtëritje […]

Më futi në mendime Ibn Khalduni…

03/10/2016

Realitetet e sotme shqiptare, të mbushura me varfëri e mjerim, skamje e frikë, diktaturë anarkike, imponime të neveritshme të imoralitetit dhe afetarizmit, shthurrjes morale e devijimit logjik e intelektual prej klasave të ndryshme që sundojnë […]

1 2