Myftinia Shkodër ngushëllon familjen Beqiraj

29/12/2017

Ditën e xhuma, më 29 dhjetor 2017, përfaqësuesit e Myftinisë Shkodër, teologu Lavdrim Hamja dhe H. Fejzi Zaganjori, morën pjesë në ceremoninë e xhenazes së të riut Florenc Beqiraj, i cili humbi jetën në rrethana […]