Nënshkruhet marrëveshja për Qendrën e re Islame

08/02/2018

Paraditën e së enjtes, më 8 shkurt 2018, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, priti në një takim të përzemërt dhe vëllazër, z. Korab Kaja, Drejtor i Fondacionit “Mirësia”. Gjatë këtij takimi, Myftiu falënderoi z. Kaja […]