Myftiu takoi studentët shqiptarë në Medine

25/12/2018

Ditën e hënë, më 24 dhjetor 2018, gjatë qëndrimit në Medinen e Ndriçuar, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari zhvilloi një takim të përzemërt me studentët shqiptarë, që ndjekin studimet teologjike në Universitetin Islam të Medines. […]

Myftinia uron komunitetet e krishtera

25/12/2018

Përfaqësues të Myftinisë Shkodër, zhvilluan ditën e martë, më 25.12.2018 vizitat tradicionale në Kishën Ortodokse Shkodër dhe në Arqipeshkvinë Metropolitane Shkodër-Pult, ku u pritën nga drejtuesit e dy komuniteteve të krishtera të Shkodrës. Në emër […]

Myftiu vizitoi imamin e xhamisë së Rusit

19/12/2018

Paraditën e së mërkurës, më 19 dhjetor 2018, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, zhvilloi një vizitë në shtëpinë e imamit të nderuar, H. Fejzi Zaganjori. Qëllimi i kësaj vizite ishte interesimi për gjendjen shëndetësore të […]

Myftiu priti ambasadorin e Turqisë

14/12/2018

Pasdrekën e së xhumasë, më 14 dhjetor 2018, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, priti në një takim të përzemërt, ambasadorin e Republikës së Turqisë në vendin tonë, Sh.T.Z. Murat Ahmet Yörük. Gjatë takimit, Myftiu […]

Reflektime xhumaje…

14/12/2018

Duhet të kemi kurajon e besimit dhe të qytetarisë, të ngrihemi për të kundërshtuar të keqen dhe nxitjen përherë në rritje drejt shthurrjes, afetarizmit dhe imoralitetit, që don t’i marrë frymën vendit! Fjala bie: çfarë […]

Lebbejke..!

10/12/2018

Këto ditë korpusit të veprave të Imam Muhamed B. Sytarit iu shtua botimi i një libri të ri, i titulluar “Lebbejke..!” Në udhëshkrimin e autorit Sytari, kjo vepër shënon numrin 22. Një bibliotekë që pasuron […]

1 2 3 17