Në rahmet të All-llahut Mr. Muhidin Ahmeti

05/07/2018

Myftinia Shkodër ju bën me dije se ka ndërruar jetë në Austri, studiuesi i shquar islam, Mr. Muhidin Ahmeti. Lajmi për ndërrimin jetë të teologut dhe studiuesit të mirënjohur islam Mr. Muhidin Ahmeti, mësuesit të […]

Një ditë plot argëtim dhe lojra në Razëm

05/07/2018

Ditën e enjte, më 5 korrik 2018, Myftinia Shkodër organizoi një ditë argëtimi dhe lojrash në zonën e Razmës, për fëmijë të përzgjedhur nga kurset fetare të xhamive tona. I pranishëm në këtë udhëtim plot […]