Aktivitete argëtuese me nxënësit në det

12/07/2018

Paraditën e së enjtes, më 12 korrik 2018, Myftinia Shkodër organizoi një ditë argëtimi me nxënësit e kurseve fetare, në zonën e Rrjollit. Nën drejtimin e imamëve dhe teologëve Ervil Kuçi dhe Arben Halluni, nxënësit kaluan disa orë […]