Gjurmëve të trashëgimisë sonë islame dhe kombëtare

10/07/2018

Paraditën e së martës, më 10 korrik 2018, një grup nxënësish të kurseve tona fetare zhvilluan në shëtitje të organizuar, si pjesë e aktivitetit: “Gjurmëve të trashëgimisë sonë islame dhe kombëtare”. Me këtë rast, fëmijët […]