Nis trajnimi i haxhilerëve shkodranë të këtij viti

30/07/2018

Pasdrekën e së hënës, më 30 korrik 2018, në xhaminë e Parrucës nisi trajnimi pesëditor i haxhilerëve shkodranë të këtij viti, si pjesë e aktiviteteve të përvitshme që Myftinia Shkodër organizon në shërbim dhe ndihmë […]