Ngushëllim!

14/02/2019

“Të All-llahut jemi dhe tek Ai do të kthehemi!” Ngjarja e rëndë e ndodhur mbrëmjen e kaluar në Gostivar, na ka lënduar pa masë, sikurse na fton që të lutemi për njëri-tjetrin, jo vetëm në […]