Myftiu ligjëroi në xhaminë e Bardhajve

29/02/2020

Pas akshamit të së shtunës, më 29 shkurt 2020, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, mbajti një ligjëratë në xhaminë e fshatit Bardhaj. Në krye të herës, Myftiu falënderoi besimtarët e kësaj xhamie dhe […]